AKTUELNO

"Sigurni smo da je Jasmina planirala Sinišino ubistvo i da je imala pomagača. Ona sama nije mogla da savlada čoveka od 100 kila, sve i da ga je ubila na spavanju, neko je morao da joj pomogne da ga potom umota u celofan."

Ovo govore komšije Jasmine S. (44) osumnjičene da je ubila supruga Sinišu, pa držala njegovo telo u kući desetak dana. Jasmina je u ponedeljak pokušala da se ubije presecanjem grkljana, pa se tada i saznalo da je danima živela sa suprugovim telom koje je zalivala omekšivačem, kako bi neutralisala smrad truljenja tela.

- Jasmina je sa majkom živela u Velikim Crljenima, pošto joj je mama radila u TENTU-u. Ona je, inače, rodom iz Stepojevca, ali ih je Jasminin otac izbacio iz kuće kada je imala 10 godina. Doselile su se u Crljene, u pomoćni stan za zaposlene u TENT-u i tu su živele do majčine smrti 2012. godne - pričaju komšije:

- Majka joj se teško razbolela, a Jasmina se borila lavovski. Brinula je o majci i uzimala joj lekove u apoteci, kako su terapije bile skupe, nekad je kupovala i na rate - navode naši sagovornici.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije/Pink.rs, Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth, Tanjug/Andrija Vukelić

Kako kažu, Jasmina je imala tešku sudbinu, ali ovo što je uradila niko nije mogao ni da zamisli.

- Veoma mlada je ostala udovica jer je njen prvi muž, otac njenog najstarijeg sina, poginuo u saobraćajnoj nesreći vozeći motor. Ona je kasnije upoznala Sinišu i počela da se zabavlja s njim, a posle se i udala. Delovao je kao dobar čovek, pomagao joj je oko majke, plaćao lekove povremeno - pričaju meštani:

- Iako je bila veliki borac,uvek optimistična, ona je ipak ostavljala utisak kao da je psihički nestabilna. Mislimo da je imala neke probleme, a da li je pila terapije ili se sama, svesno, držala pod kontrolom, nikada nismo saznali.

Meštani tvrde da je Jasmina isplanirala ubistvo supruga Siniše, ali i veruju da je imala pomagača.

- Ona nije mogla sama da ga ubije. Navodno ga je na spavanju izbola 14 puta, a onda umotavala u foliju i pokrila ćebetom. Polivala ga je omekšivačem i sredstvom za kupatilo, kažu da kad su ga našli od tela nije ostalo ni 30 kila - pričaju komšije:

- Sigurni smo da je Jasmina čekala pogodan trenutak da muža iznese iz kuće, baci negde ili zapali, ali da je u međuvremenu psihički popustila i isekla sebi vrat. Ko zna u kom pomračenju uma je sve to uradila.