AKTUELNO

Oni su pozvani da posvedoče da li je osumnjičenog ubicu odala fleka na licu.

Kolege Kristine Kaplanović (20), koja je ubijena 25. maja na benzinskoj pumpi "NIS Petrola" u Velikom Mokrom Lugu, pozvani su u petak u Više javno tužilaštvo u Beogradu da posvedoče da li je osumnjičenog ubicu odala fleka na licu.

Foto: Printscreen Facebook

Tri radnika pumpe, koji su svedoci kobne pucnjave, treba da odgovore da li su osumnjičenog Miloša Srebrića (36) zvanog Flekica videli na pumpi u noći ubistva i da li su ga upamtili po belegu na licu.

Foto: Informer

Srebrić se na saslušanju u policiji pravdao da je ranije odlazio na benzinsku pumpu da toči gorivo i da je policija samo zbog toga našla njegove otiske na pumpi.

- Policija za sada nije pronašla pištolj kojim je Kristina ubijena. Pretpostavlja se da je osumnjičeni bacio oružje odmah posle neuspele pljačke pumpe, ali detaljna pretraga šume nije urodila plodom. Marama kojom je maskirao lice, kao i garderoba koju je nosio kobne noći, takođe nisu nađeni - rekao je izvor blizak istrazi.

Foto: Informer

- Ima indicija da je osumnjičeni neposredno posle pucnjave spalio svu garderobu da bi uništio tragove. Pitanje je da li je posle smrtonosnog hica, ispaljenog u Kristinin potiljak, krv prsnula po njemu i da li je zbog toga spalio svu garderobu ili je tako hteo da spreči da policija otkrije bilo kakav detalj na osnovu kojeg bi ga povezala sa ubistvom - dodaje.

Miloš Srebrić je tvrdio da nije bio u Beogradu kada su mu policajci rekli da je osumnjičen za ubistvo Kristine Kaplanović. Pritisnut dokazima, branio se da su na toj pumpi nađeni njegovi otisci jer je tamo ranije točio gorivo.

Pink.rs

#Benzinska pumpa

#Kolega

#Ubica

#Ubistvo

'