AKTUELNO

Ivana sluti da se njen verenik pomalo plašio i njihove razlike u godinama, s obzirom na to da je hirurg od nje bio stariji gotovo tri decenije.

Drama koja se u noći između srede i četvrtka odigrala na Dedinju, kada je poznati beogradski plastični hirurg Srđan Cvetanović (59) pucao u glumicu Ivanu Panzalović (30), a zatim izvršio samoubistvo, šokirala je sve komšije, njihovu rodbinu, kao i domaću javnost.

Glumica se nakon incidenta oporavlja na VMA, a kako je izjavila iz šok-sobe nije nikad ni pomislila da će se ovako sve završiti.

Foto: Printscreen

Ivana ističe da nije ni slutila da se njihova ljubav može okončati krvoprolićem.

- Možda je postojao znak, a ja previdela. Govorio je da ne bi mogao da živi bez mene, možda je to bila upozoravajuća rečenica, a možda ne - naglašava ona.

Kako kaže, sluti da se njen verenik pomalo plašio i njihove razlike u godinama, s obzirom na to da je hirurg od nje bio stariji gotovo tri decenije.

Foto: Facebook

- Nisam videla ili nisam uspela da vidim čoveka koji bi me udario, a kamoli pucao. A to da je kraj, znala sam te noći pošto me tukao, pretio nožem... Ja sam počela da se pakujem kada je izvadio nož - priča Ivana i dalje pod stresom od užasnog zločina.

Pink.rs

#Ivana Panzalović

#glumica

#hirurg

'