AKTUELNO

Dolaze teški dani za Ivanu Panzalović.

Svitanje 7. septembra 2017. godine glumica Ivana Panzalović dugo će pamtiti i slaviti kao drugi rođendan. Tog kobnog jutra na nju je pucao bivši momak, plastični hirurg Srđan Cvetanović, koji je zatim presudio i sebi. Napad se dogodio u njegovom stanu na Dedinju, a Ivana je s povredama glave prevezena na VMA.

Foto: Facebook

Košmari, scene kao iz filmova i lokva krvi dugo će je proganjati. Uz pomoć stručnih lica Ivana pokušava da se oporavi i krene dalje. U svemu joj podršku pružaju i roditelji, koji su odmah iz Doboja, gde žive, došli u Beograd da bi bili sa svojom mezimicom.

- Ivana se budi noću, sanja Srđana i sve što se desilo. Često je doktori zateknu uplakanu. Zbog situacije koju je preživela ona je okružena stručnim licima koji pričaju sa njom, daju joj savete kako da na što bolji i što brži način prevaziđe stresnu situaciju. Psiholozi stalno razgovaraju sa njom. Ivana svim snagama pokušava da se što pre izvuče iz toga. Terapije brzo deluju na nju i želi da se što skorije vrati poslu. Kaže da će tako pre pokušati da zaboravi tragediju - kaže izvor.

Foto: Facebook

Da je i sama svesna situacije u kojoj se našla pre nekoliko dana, potvrdila je i Ivana.

- Znam da ću do kraja života imati sliku jedne završene scene u glavi. A ove prethodne možda i zaboravim. Plašim se kako ću dalje... Veliki je ovo šok i stres za mene. Trenutno me glava jako boli, nedavno sam operisana, ali nisam besna, oprostila sam i nadam se da ćemo oboje naći mir u duši, on na onom, a ja na ovom svetu - rekla je tada Ivana Panzalović.

Foto: Facebook

Pink.rs

#Ivana Panzalović

#glumica

'