AKTUELNO

U danu kada je MUP saopštio da je DNK analizom tela koje je juče oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine, na mestu gde je Matej poslednji put viđen zabeležen je jeziv prizor.

Naime, iz vode je isplivao leš životinje koji je plutao u mulju, a prizor je veoma uznemirujuć što se može videti i na fotografijama koje smo zabeležili na licu mesta. Za sada se ne zna kako je ova životinja završila ovde, kao i šta joj se tačno dogodilo.

Foto: Pink.rs

Upravo na tom mestu je Matej Periš poslednji put viđen živ kako ulazi u vodu, od kada mu se gubi svaki trag, sve do juče kada je 8 kilometara dalje pronađeno njegovo beživotno telo.

Foto: Pink.rs

Matej je inače te noći oko 2 ujutru u majici kratki rukava napustio klub u koji je izašao sa prijateljima, trčao po ulicama Beograda, u jednom momentu je pokušao i da zaustavi taksi, ali mu vozač nije otvorio vrata.

Foto: ALO.RS/MUP RH, PRIVATNA ARHIVA

Mladić je nastavio da trči do ovog objekta koji tada nije radio, zatim je usporio hod, preskočio ogradi koja mu se našla na putu i spustio se u vodu. Pet meseci kasnije nađen je mrtav na Adi Huji.