AKTUELNO

Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je najverovatnije dan pre prijavljivanja nestanka, i to u kući porodične prijateljice, inače poznate pevačice koja se nalazi u Zemunu.

Jelena je bila u ležećem položaju i udarana je šrafcigerom u glavu. Ukupno je izbrojano devet uboda na njenoj glavi i jedan na laktu. Ona je, najverovatnije, ležala na ćebetu ili tepihu, jer se krv nije slivala niz njena leđa, već na tkaninu, koja je sve upijala.

- Kuća u kojoj je prema nekim indikacijama, ubijena nesrećna žena ne vodi se na pevačicu, već na njenu majku. Međutim, estradna zvezda tamo često boravi kad aželi da se odmori od nastupa. Pevačica je postala sumnjiva inspektorima jer je viđena kako u subotu uveče, 2. aprila 2016. godine, traži Jelenu po nasipu i kuka "da je ubijena". Tada niko nije znao da li je oteta ili je negde nestala. Pevačica je čak odložila nastup za sledeći dan, a prijateljima i policiji je rekla da je to uradila zbog tuge za Jelenom. Inspektorima to nije promaklo, a sumnja se da je bila patološki zaljubljena u Zorana – objašnjava izvor za beogradske medije.

Niko je nije čuo od petka

Kako pišu beogradski mediji, u policiji su prijatelji Jelene Marjanović tvrdili da je nisu videli ni čuli od 1. aprila 2016. godine, i to od 17.30. Oni su i sami potvrdili da su razgovarali sa njenom majkom Zoricom i da i mje ona rekla da "nije sigurna da li se od tog petka uopšte čula sa svojom ćerkom". Svima je ponovila istu priču da će verovatno leći ranije jer se oseća umorno.

Kako list saznaje, blato krije tajnu mesta ubistva. Zoran Marjanović je uhapšen jer je otkriveno, između ostalog, da se na njegovim farmerkama našlo blato koje se poklopilo s onim koje je pronađeno na telu njegove ubijene supruge Jelene.

Foto: Printscreen Youtube

- Tokom pretresa kuće Marjanovića, neposredno posle zločina, policija je između ostalog zaplenila i Zoranove farmerke. Jedan od tragova koji je izazvao sumnju bilo je blato na njegovim farmerkama. Detaljnom analizom je utvrđeno da je blato na telu ubijene pevačice identičnog sastava kao blato koje su forenzičari pronašli na odeći njenog supruga. Ispostavilo se, takođe, da je blato koje je bilo na njenoj kosi pronađeno i na Zoranovim farmerkama. Utvrđeno je da blato potiče iz kanala koji se nalazi ispod nasipa u Borči, gde je pronađeno telo ubijene pevačice – objašnjava naš izvor iz istrage.

Pročitajte još: NEOBORIVI DOKAZI OTKRIVAJU MESTO ZLOČINA: Jelena Marjanović je ubijena na stepenicama ili u studiju?

Podsetimo, Marjanović je ranije izjavio da je 2. aprila 2016. godine bio sa suprugom i ćerkom na nasipu u Borči. Jelena je, prema njegovim rečima, trčala nasipom dok se on navodno igrao sa ćerkicom. Nestanak supruge je prijavio oko 20 časova, a njeno telo policija je pronašla sutradan.

Viši sud u Beogradu je osumnjičenom na predlog tužilaštva odredio pritvor zbog bojazni da će uticati na svedoke i ometati istragu. Na teret mu se stavlja krivično delo teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

#pevačica

'