AKTUELNO

Bebisiterka J. J. (35), iz Kruševca, koja je bez znanja majke odvela dečaka starog 40 dana, kog je čuvala, u stan svog bivšeg partnera D. S. (40) je psihički loše.

Njeni rođaci kojima se poverila posle izlaska iz policijske stanice, kažu da je žena je u lošem psihičkom stanju.

– Neprestano je ponavljala da joj nije dobro jer je mnoge ljude povredila svojim postupkom. Kroz plač nam je rekla da nije imala nikakvu lošu nameru, niti da je želela da povredi bebu.

Ne krivi majku dečaka zbog toga što je pozvala policiju. Čak nam je rekla i da je ta žena apsolutno u pravu. Kaže da ni sama ne zna zbog čega se nije javila na telefon kada ju je žena uporno zvala. Bukvalno ponavlja bez prestanka da ne zna gde joj je pamet bila – otkrivaju rođaci dadilje čiji je postupak zgrozio javnost, piše Objektiv.

Jelenini rođaci su rekli da je ona zaista jeste zatrudnela sa partnerom u čijoj je kući pronađeno dete za koje se sumnjalo da je kidnapovano, ali je decembra prošle godine tu bebu izgubila.

Da podsetimo majka jednomesečne bebe iz Kruševca, rekla je da je sa dadiljom stupila u kontakt preko grupe na fejsbuk mreži, kao da ni u jednom trenutku nije posumnjala u nju.

- Javilo se nekoliko žena, javila se i ona, delovala je sasvim normalno. Došla je na intervju. Tražila sam joj na uvid ličnu kartu, pitala da li mogu da fotografišem, rekla je da nema problema. Popričale smo, rekla mi je da čuvala bratovljevu i sestrinu decu. Probali smo dva sata, ona je bila super sa bebom. Uspavala je, opeglala veš, delovala je skroz normalno - rekla je majka, pišu Novosti. J.J. je prema njenim rečima odradila je par smena.

- Otišla je sa bebom iz stana, trebalo je da im se pridružim malo kasnije. Čim je otišla u park, ona me je kontaktirala, slala mi je slike, evo "beba je super, spavka, milina" Rekla sam "dobro, samo ga pokrij ako bude hladno". To je bila najnormalnija komunikacija. I onda posle nekog vremena, pitam da li stižete, ona je rekla "evo još jedan krug i tu smo". I tako je ona mene porukama zamlaćivala sve vreme, "tu sam", "blizu sam", i posle nekog vremena prestala je da se javlja, postala nedostupna. Onda sam pozvala policiju - ispričala je majka.

Trenuci neizvesnosti bili su veoma teški za ovu ženu. Policija je odmah krenula u potragu i prava je sreća što je dete vrlo brzo nađeno. Ostalo je poznato. Naime, J.J. je bebu odvela u kuću svog bivšeg momka D.S. (40) u naselju Mudrakovac, na periferiji Kruševca.

Autor: