AKTUELNO

Liljana Cvetković majka tridesetšestogodišnjeg Milana koji je teško povređen u obračunu u kafiću u Nišu, zatečena je vešću da joj je sin umalo stradao, a da je njegov drug Stefan, poginuo.

- Nisam znala šta se desilo sve do jutros, njihovi drugovi su mi došli na vrata i tražili Milanovu ličnu kartu, veš i sredstva za higijenu. Rekli su mi da je ranjen, i da se ne plašim, da će sve biti u redu, ali me nisu utešili. Strašno sam zabrinuta za sina, a mnogo mi je žao i Stefana, bio je mnogo dobar momak - priča LJiljana neprestano plačući.

Stefana je poznavala dobro jer joj se više puta našao s obzirom na to da se lečila u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Kaže da je Milan sinoć otišao u Niš da bi se našao sa društvom kako bi zajedno izašli.

Prema nezvaničnim informacijama, Nišlija F.P. (30), koji je uhapšen ubrzo nakon incidenta, nožem je zadao fatalne ubodne radne Stefanu, teško povredio Milana a ranio još jednog mladića koji je pušten na kućno lečenje.

Kako saznajemo, napadač i žrtve pre kobnog susreta se nisu poznavali, a povod obračuna bio je banalan. Naime, F.P. je u prolazu zakačio sto za kojem su sedeli Stefan i njegovi prijatelji, prosuo im piće zbog čega je došlo do čarke i fizičkog obračuna u kojem je F.P. izvukao deblji kraj. Ubrzo se vratio sa nožem i izbo trojicu momaka.

Autor: