AKTUELNO

Pre pet dana je proslavio rođendan...

Trogodišnji Branislav Sofrenić udavio se u dvorištu porodične kuće u selu Pretoke kod Knića u buretu u kojem je bilo svega desetak litara vode. Tragedija se desila sinoć oko 18 časova, kada je tragično nastradali dečačić na bukvalno pet minuta ostao sam u dvorištu sa petogodišnjom sestricom.

Očuh nastradalog deteta, Saša Nedović priča da je tog dana, sa rođacima, dograđivao deo kuće.

- Kada se rodbina predveče razišla, otišao sam do prodavnice da nešto kupim. Potom sam ušao u kuću i pitao suprugu gde su deca. Rekla je da će odmah izaći da ih potraži u dvorištu, jer su ostala da se igraju u pesku - priča Saša.

On dodaje da se supruga sva usplahirena vratila u kuću i vikala da zove Hitnu pomoć. Nosila je dečaka u naručju.

On je pokušao da mu da veštačko disanje, a u međuvremenu je stigla i Hitna pomoć. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, što je trajalo više od pola sata, ali nažalost, nisu uspeli da ga povrate.

PRE 5 DANA BRANISLAV PROSLAVIO ROĐENDAN

Saša i njegova nevenčana supruga Silvija Klajić odgajaju sedmoro dece. Četvoro je njeno iz prvog braka, a Saša ima troje sa bivšom suprugom, od koje se razveo pre godinu dana. Uskoro treba da dobiju i prvo zajedničko dete.

Inače, pre pet dana nastradalom Branislavu su proslavili treći rođendan. Dečak je prebačen u Klinički centar, gde je urađena obdukcija. Dečak će biti sahranjen sutra na mesnom groblju.

#Dete

#Knić

#Smrt

'