AKTUELNO

Tridesetjednogodišnja trudnica koja je pre par dana pokušala da se ubije imala je veoma težak život. Iz braka sa muškarcem, koji ne živi u istom mestu, ima troje dece, ali prema tvrdnjama njene rođake ništa u tom braku ni životu nije bilo kao kod ostalih porodica.

- Njeno troje dece, ćerku i dva sinčića je odgajila svekrva. Ona je godinama živela po katunima (planinskim kućicama) čuvajući stoku, daleko od civilizacije. Provela je brojne noći i dane čuvajuči veliko stado goveda, potpuno sama u divljini. Živela je sa psom, on je čuvao od vukova i medveda. Povremeno sam s njim bila u kontaktu putem društvenih mreža. Tamo je objavljivala iskustva i besane noći kada stado goveda noću posete medvedi. Mnogo joj je nedostajala porodica, a posebno deca. Veoma joj je teško palo odvajanje od najmlađeg sina koji sada ima oko 3,5 godine. O razlozima zašto je pristala na ovakav život, nikada nije govorila. Muža je neizmerno volela, međutim, on je vrlo retko dovodio decu u planine da ih ona vidi - priča rođaka čačanske trudnice, dodajući da su ga od nje odvojili neposredno po rođenju.

Ona dodaje da za nju nije bilo iznenađenje kada se mlada rođaka vratila u roditeljsku kuću u kojoj nije naišla na razumevanje.

- Ona nije bila izrazita lepotica, za razliku od muža koji je privlačio ženske poglede a i danas je prijatne spoljašnosti. Sasvim je razumljivo da mu nakon troje dece koje mu je rodila više nije bila potrebna čobanica. Povratkom u rodno selo, ubrzo se obrela u kući mog meštanina, za kojeg svi znamo da nema dobru narav. Prva žena, sa kojom ima dve odrasle ćerke koje ne žive sa njim, ga je zbog lošeg života ostavila nakon više od 20 godina braka. On koji danas ima 60 godina u kući živi sa ocem, osamdesettrogodišnjim starcem. Kada sam čula da se moja rođaka udala za njega, bila sam u potpunom šoku, znala sam da to neće izaći na dobro. Njen nevenčani muž ranijoj ženi nije dozvoljavao da se druži sa ženama iz komšiluka, pa mi zato nije bilo čudno što svoju rođaku nikada nisam videla van kuće. Pretežak život za malo godina - priča kroz suze rođaka trudnice koja je pokušala samoubistvo

Na društvenim mrežama, kako je naša sagovornica i rekla, trudnica ima na desetine fascinantnih fotografija koje datiraju u nekoliko poslednjih godina. Na njima se vide stada goveda, prelepa priroda i divljina u kojoj je živela.

Na jednoj od objava se vidi i kuća (katun) skovan od dasaka u kojem je živela. Goveda je čuvala i u zimskom periodu, o čemu svedoče fotografije stoke koje pase po šumi zavejanoj snegom.