AKTUELNO

Izet Bronja (47), off-roud vozač koji je nastradao juče kod Ivanjice posle džipijade, biće sahranjen danas u Novo Pazaru, nakon molitve koja će biti obavljena u porodičnoj kući.

Podsetimo, Bronja je nastradao juče po završetku ekstremne trke, kada su od cilja vozači krenula nazad ka mestu okupljanja.

- Nastradali muškarac prevrnuo se na izuzetno nepristupačnom terenu. Njegove kolege koje su išle za njim odmah su pritčale kako bi mu pomogle i prenele ga do saniteta, ali je, nažalost, preminuo od zadobijenih povreda - ispričali su očevici.

Od nastradalog vozača na društvenim mežama oprostiloase i grupa "Off-Road Novi Pazar 4x4" čiji je Bronja bio član, a veliki broj prijatelja i kolega sa nevericom i tugom su dočekali ovu informaciju.

Foto: Facebook.com

- Brate naš Izo, prijatelju, duže i učitelju ovog sporta Allah ti dženet podario, ostaćeš nam u sećanju kao jedan od najiskusnijih vozača ovog sporta. Zivećeš u našim srcima večno - napisao je jedan od kolega.

- Najiskrenije saučešće porodici i prijateljima iz kluba. Bog neka mu se smiluje, oprosti grehe i uvede ga u raj - oprostile su se kolege.

Autor: