AKTUELNO

Monstrum!

Argentinac Domingo Bulačo (56) silovao je svoju ćerku 22 godine. U tom periodu ona je rodila čak osmoro dece.

Uhapšen je kada je žena najmlađeg sina odvela kod doktora, a ovih dana počinje kako su ga neki mediji nazvali, suđenje decenije.

Naime, kako otkrivaju argentinski mediji doktor je prilikom pregleda ispitivao ženu o stanju deteta i ko je otac, kada se ona slomila i otkrila svoju strašnu tajnu.

Bulačo je uhapšen u januaru 2016., ali je uspeo da pobegne policiji i potraga za njim je trajala 45 dana. On se krio kod rođaka u svom rodnom gradu Loretu na severu Argentine.

Postoji razne spekulacije o tome šta se desilo sa njegovom suprugom. Neki kažu da je izbacio iz kuće, sa preostalo troje njihove dece.

Neki tvrde da je žena koju je je Bulačo takođe zlostavljao, napustila porodicu, ada su deca kod rođaka, dok ima i onih koji kažu da je žena umrla. Izvesno je da je otac sa svojim zversvima započeo upravo kad je majka devojčice otišla od kuće.

Bulačo je ćerku prvi put silovao kćerku kada je imala samo 11. godina. Šestoro od osmoro njene dece nalazi se u internatu Eva Peron u Santjagu del Estero. Na suđenju će biti saslušano 50 svedoka.

Ovaj slučaj užasno podseća na slučaj Jozefa Fricla, koji je 24 godine držao ćerku Elizabet zarobljenu u podrumu kuće u austrijskom gradu Amštetenu. Sa njom je dobio sedmoro dece, a silovao je više od 3.000 puta.

Pročitajte još: UŽAS: POKUŠAO DA NAPRAVI SELFI a ONDA izgubio RAVNOTEŽU i STRMOGLAVIO SE SA PETOG SPRATA!

#Otac

#Silovanje

#ćerka

'