AKTUELNO

Automobil "ford fijesta" u vlasništvu Srpkinje O.M, zapaljen je sinoć oko 22 časa u centru Zvečana, potvrdila je sama vlasnica.

Iako u više razgovora od sinoć i ona, kao i članovi njene porodice kategorički navode da je njen automobil bio registrovan na beogradske tablice, te da nisu do objavljivanja vesti uspeli da stupe u kontakt sa policijom uprkos pozivima, iz policije tzv. Kosova danas izveštavaju o zapaljenom automobilu u zvečanskoj opštini u vlasništvu žene koji je registovan na RKS.

Automobil profesorke O.M. iz Zvečana bio je, kako je posvedočila, parkiran iznad kafića "Borsalino“ u samom centru Zvečana.

Da je oko 22.05 njen automobil zahvatio požar javile su joj komšije, koje su i pozvale vatrogasce jer je ona trenutno u inostranstvu.

"Bliskim ljudima deluje da je auto zapaljen i to je ono što su mi kazali“, naglasila je.

O.M. tvrdi da je istog trenutka više puta pokušavala da dobije Kosovsku policiju, ali da se u stanici niko nije javljao. Isti slučaj bio je i danas.

Na licu mesta su sinoć, kako kaže, bili samo vatrogasci koji su požar sanirali.

Policija tzv. Kosova izdala je saopštenje o požaru na automobilu na Zvečanu. Informaciju o tome policija je, kako navode, dobila danas.

"Policija je 8.11. primila informaciju o paljenju automobila registarskih oznaka RKS u vlasništvu žene sa Kosova iz srpske zajednice, sa prebivalištem u opštini Zvečan“, naveli su.

Dodali su da povređenih u ovom slučaju nema, te da je samo na automobilu pričinjena materijalna šteta.

I dok policija u današnjem saopštenju tvrdi da je zapaljeni automobil bio registrovan na RKS, sa druge strane vlasnica O.M. kategorički tvrdi da je njen auto posedovao beogradske registarske oznake.

"Moj auto nema veze sa RKS tablicama“, istakla je vlasnica, prenosi Kossev.

Dodaje da su i u krugu u kom je bio parkiran njen automobil, bila parkirana i druga vozila, te da je među njima takođe bilo i drugih automobila sa BG tablicama.

"U šoku sam, kao i ljudi iz mog okruženja. Što se mene lično tiče ne postoji motiv zbog kojeg bi meni zapalili automobil“, poručuje vlasnica O.M.

Autor: