AKTUELNO

F.M.(27) iz Niša uhapšen je juče zbog sumnje da je u Leskovcu nožem dva puta ubo policajca u rame, a zatim automobilom udario bivšu partnerku, nakon čega su se pojavile i informacije o jezivim pretnjama koje je upućivao devojci.

Kako saznajemo, mladić ranije nije delovao kao problematičan.

- Njegov otac i on su držali kafić u Nišu, a sad drže jednu zlataru u centru grada. Za njega kažu da nije incidentan, nije kabadahija. Nema istrage bilo koje protiv njega. Nije poznat saobraćajcima da luduje "poršeom" - kaže izvor Kurira.

Naš izvor otkriva da je F.M. mnogo radio oko tog kafića dok su držali, a gotovo niko nije ni znao da je u poslednje vreme imajo devojku, odnosno da su se pomirili.

- Automobili su mu bili strast još od malena - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, povređeni policajac je dobro, a prema nezvaničnim informacijama F.M. je izneo svoju odbranu.

Foto: Foto/Društvene mreže

Podsetimo, on je uhapšen nakon što se "poršeom" zakucao u betonski zid, a u polickoj stanici je rekao da se "neće smiriti dok ne ubije nju, a posle i sebe".

Osumnjičenom je, po ovlašćenju nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu. Takođe, protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Autor: