AKTUELNO

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, za koje se sumnja da su izvršili sedam teških ubistva, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu.

Veljko Belivuk i Marko Miljković javili su jedan drugom prilikom ulaska u boks za optužene najveće sudnice u Specijalnom sudu.

Inače, tokom današnjeg suđenja, sve vreme je u prostoru u kom optuženi borave bio prisutan i lekar.

- On nikome nije ukazivao pomoć tokom trajanja suđenja, ali je sve vreme prisutan u boksu za optužene - kaže naš sagovornik.

Foto: Univerzum HD Media

Marko Miljković je, kao i obično, pred sobom držao gomilu papira, ali danas nije vodio beleške o onome što je Lalić govorio. Jedini koji je tokom izlaganja zapisivao, bio je optuženi Nebojša Janković.

Foto: Univerzum HD Media

- Interesantna scena dogodila se kada se Miljković, pred početak Lalićevog svedočenja javio za reč. Četiri stražara krenula su da ga uvedu u sudnicu, u kojoj je već za govornicom stajao Srđan Lalić. Svedok saradnik, kom se najverovatnije učinilo da će Miljković da priđe do njega, ubrzanim korakom je krenuo ka drugom delu sudnice u kom inače sedi, ali su ga stražari vratili da sedne blizu govornice, jer Miljković nije imao mogućnost da priđe tom delu - opisuje naš sagovornik.

Foto: Univerzum HD Media

Kako navodi, optuženi su delovali opušteno, čak su se i smejali, a jedini koji je pokazao nervozu je organizator grupe Veljko Belivuk koji je na samom početku suđenja grizao usnu. On se inače za sada nije javljao za reč.

Foto: Univerzum HD Media

Autor: