AKTUELNO

Do sada smo bili svedoci da bahati i osioni vozači pobegnu sa mesta nesreće ili incidenta međutim, vrhunac besprizornosti je slučaj Milana Vuksanovića, zvanog Mile Duduk iz Leposavića, koji namerno udara kolima prolaznike i to snima.

Vuksanović vozi i udara ljude koji ne ometaju saobraćaj, a na poslednjem snimku kojim je zabeležio svoje bahato ponašanje, vidi se kako vozi, a na trotoaru pored puta mirno šeta njegov sunarodnik.

U sledećem trenutku, Vuksanović sa puta prelazi na trotoar i udara nesrećnog čoveka sa leđa, a potom daje gas i odlazi.

Na jednoj od mreža koju koriste Srbi sa Kosova, a na kojoj se vozači obaveštavaju o guzvama na prelazima ili gde ima nekadašnje ROSU danas NJSO i na kojoj nema politike, takođe je upozoreno na Vuksanovića.

Objavljena je i registarska tablica njegovog automobila i upućen apel roditeljima da ako vide taj auto odmah sklone decu.

Prema pisanju medija, ovaj bahati žitelj Leposavića nema u svom pohodu za žrtve samo slučajne prolaznike. Na društvenim mrežama povremeno kruži upozorenje upućeno ženama da ga se klone jer - ucenjuje.

Mediji navode da je Vuksanović jedan od retkih Srba na severu KiM koji nije dao ostavku u kosovskom sistemu.

Lokalni Srbi koji su odnedavno počeli da se osvrću dok idu ulicom, tvrde da se on tako ponaša jer je navodno saradnik kosovske obaveštajne službe i smatra da mu je takav angažman zaštita.

Autor: