AKTUELNO

Miodrag Ješić, bivši proslavljeni fudbaler i trener Partizana, koji je poginuo jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak navodno je vozio neprilagođenom brzinom, a sumnja se i da čak zaspao za volanom.

- Sumnja se da je do nesreće došlo navodno jer je Ješić zaspao za volanom "sitroena". Pošto je verovatno brže vozio već je bilo kasno da se zaustavi i direktno je podleteo pod kamion - kaže izvor i dodaje:

- Vozač kamiona išao je svojom trakom i u jednom trenutku je primetio vozilo kako se krivuda magistralnim putem. Kamiondžija je navodno pokušavao da iznegne vozilo,ali on nije uspeo i "sitroen " u kom je bio Ješić direktno se zakucao u njega.

Izvor objašnjava da od auta nije ostalo ništa.

- Automobil je potpuno smrskan i lokalnom šlep-službom je prevez na vanredni tehnički pregled - kaže izbor iz istrage.

Uviđaj je završen, vozač kamiona nije povređen, niti je zadržan jer nije kriv za nesreću. On se kretao svojom trakom, a "sitroen" je podleteo pod kamion.

Na magistralnom putu Ruma- Jarak put je čist kao pista.

- Ovde se često dešavaju nesreće, jer u ovom selu puta, postoji pravac i vozači uglavnom voze brže od dozvoljenog jer je čistina i misle da sve vide, ali po svemu sudeći prevare se, jer često neko nastrada - kaže naš sagovornik.

Autor: