AKTUELNO

Prava drama za jednog Čačanina odigrala se u Bačkoj Topoli. Đorđa M. krvnički je napao pas lutalica i naneo mu je teške telesne povrede u predelu nogu i leđa.

- Dramatičan događaj trajao je više od deset minuta, kada je na njega iz neposredne blizine naskočio ogroman pas za kog se pretpostavlja da je lutalica jer nije imao ogrlicu. Oborio ga je na zemlju i tu počeo da krvnički da ga ujeda za jaknu i trenerku, međutim Đorđe je uspeo da se otrgne iz čeljusti psa i počeo da beži. Nakon nekih 400 metara ponovo ga je sustigao u nekoj livadi i tom prilikom ugrizao ga nekoliko puta u predelu iznad kolena - kazao je za RINU njegov otac Ivan.

Foto: RINA

Prema njegovim rečima, komšije su incident prijavile policiji koja je odmah izašla na teren.

- Oni su po dolasku uspeli da oteraju psa, a mog sina su odveli do najbliže bolnice gde mu je ukazana neophodna lekarska pomoć. Primio je inekciju protiv tetanusa, jer strahujemo da je pas možda bio zarazan - istakao je otac.

Foto: RINA

On dodaje da će čitav slučaj iz Bačke Topole epilog dobiti na sudu, nadajući se da će nadležni učiniti sve kako bi Đorđe bio poslednja žrtva napada pasa lutalica.

Autor: