AKTUELNO

M.B. (40) je jutros oko 6 sati nakon svađe nasrnula nožem na supruga M.B. u Beogradu i tako mu nanela teške telesne povrede i lekari mu se bore za život.

Stanari zgrade u kojoj se desilo nasilje u porodici kažu za Kurir da su ih jutros probudili vrsika i galama.

- Iz njihovog stana čula je galama, a ubrzo i zapomaganje i kukanje. Koliko smo čuli supružnici su se posvađali, pa je ona uzela nož iz kuhinje i zabila ga suprugu pod vrat - kažu šokirane komšije i dodaju:

- Čovek je zakukao, a onda su deca koja su bila u stanu počela da plaču i dozivaju pomoć.

Komšije navode i da je zatim usledio muk.

Foto: Univerzum HD Media

- Neko vreme se ništa nije čulo, a onda je došla Hitne pomoć i policija. Njega su odvezli i čuli smo da mu se bore za život, a ona je ostala tu neko vreme. Video sam je dok je policija izvodila, nije imala lisice i delovala je veoma izgubljeno. Bleda u licu i nekako van sebe.

Sagovornik dodaje da je povređeni vlasnik zgrade.

- Zgrada koja ima pet stanova je zapravo bila njegova, njegov otac koji je preminuo pre tri godine je sagradio. Oni nisu imali problema i nismo čuli da su se nešto svađali, lepo su živeli - kaže sagovornik i dodaje:

- On je nastavio da se bavi građaninom, dok je njegova supruga bila bez posla, ali leti bi imala angažovanja oko apartmana u Vrnjačkoj Banji gde su izdavali turistima.

Oni dodaju da su ranije načuli da je osumnjičena imala psihičkih problema.

- U poslednjih nekoliko godina, ona je imala problema, ali su oni to krili. Deset godina su živeli u Rusiju, pa su se vratili i bili su dobrostojeći. Njihovo dete je danas trebalo da bude na priredbi, a evo šta je doživelo.

Foto: Univerzum HD Media

Porodica u kojoj se dogodilo nasilje rekli su za Kurir da ne žele ništa da komentarišu.

Oglasio se MUP: Ubistvo u pokušaju

Policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su M. B. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Ona se sumnjiči da je jutros u stanu na Voždovcu, nožem ubola četrdesetogodišnjeg supruga u predelu vrata nanevši mu tešku telesnu povredu, kao i lakšu povredu šake.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Autor: