AKTUELNO

Jovanovog ubicu odale tetovaže na telu: Vlasnika menjačnice nožem izbo 20 puta, pa mu uzeo dva miliona dinara Iako je najverovatniji motiv koristoljublje, policija je istragu usmerila i u drugom pravcu, pa se istražuje kakav je tačno bio odnos između ubice i Jovana.

Veliku pomoć policiji u identifikaciji ubice vlasnika menjačnice Jovana Janićijevića odigrale su tetovaže koje ubica ima po telu, a koje je zabeležila sigurnosna kamera na mestu ubistva.

Kako smo juče već pisali, policija zna ko je ubica i steže obruč oko njega, a naš izvor kaže da će ljudi ostati šokirani kada čuju o kome se radi. Mnogi ubicu poznaju po tome čime se bavio, odnosno zbog objekata koje je imao u Novom Sadu.

Po gradskim kuloarima, pominje se to da je poslednjih godina često viđen u kaznima i za rulet aparatima, pa je velika mogućnost da je upao u dugove, a da je svog dobrog prijatelja hteo da opljačka, jer je znao da ima novac, ali je znao i njegove navike, da je novac uvek držao u svom "fiatu 500".

On je iz automobila posle ubistva odneo oko 2 miliona dinara, ali je deo novca ostavio, pa je policija novac našla tokom uviđaja. Kobnog dana, ubica je pozvao Janićijevića da dođe do Veternika da bi mu ovaj razmenio veću količinu novca.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovan je bez razmišljanja otišao što znači da je beskrajno verovao ubici, iako je u suštini bio nepoverljiv prema svima, pa to govori da je sa ubicom bio izuzetno blizak.

Iako je najverovatniji motiv koristoljublje, policija je istragu usmerila i u drugom pravcu, pa se istražuje kakav je tačno bio odnos između ubice i Jovana.

Podsetimo, policija traga i za dvojicom muškaraca koji su bili u bolnici da se raspituju za stanje Janićijevića kada se još nije ni znalo da je ubijen, a istraga se bavi i indicijama, da bi na neki način u zločin mogao biti umešan i Jovanov bliski rođak sa debelim kriminalnim dosijeom.

Autor: