AKTUELNO

Meštani Zemuna gde se juče dogodilo porodično nasilje kada je poznati lekar N. O. pretukao suprugu I. O. otkrivaju za Kurir kakav su odnos imali s njima i šta se dešavalo tokom hapšenja.

- Čuli smo rotacije policije i Hitne pomoći, bila su dva policijska auta i kasnije smo saznali da je doktor uhapšen jer je pretukao suprugu i da su im tu bila i deca - kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

- Iznenadili smo se da je on nasilnik, jer nije delovao kao neko ko bi tukao ženu. Bili su pomalo nadmeni i nisu se družili ni sa kim iz kraja.

Komšije za Kurir kažu da nisu ranije čuli buku iz njihove porodične kuće.

- Delovalo je kao da nemaju problema jer su uvek bili na nekom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile - kažu komšije i dodaju da nisu videli kako pripadnici MUP Srbije odvode doktora sa lisicama na rukama.

Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

Inače, poznati lekar uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Lekar je navodno sinoć brutalno pretukao suprugu kojoj je naneo teške telesne povrede.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa porodicom doktora kako bismo saznali šta se dogodilo sinoć u njihovom porodičnom domu, ali nam je ženska osoba rekla "da u kući nema osobe koja bi mogla da razgovora na tu temu".

Podsetimo, policijska patrola iz Zemuna juče je intervenisala zbog prijavljenog nasilja u porodici Prijavljeno je da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola je ispred vrata stana zatekla 48-godišnjeg N.O. koji je, potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA.

Autor: