AKTUELNO

Strašnije ne može da bude!

Pokušaj otmice deteta, navodno se dogodio juče oko 14 sati u voždovačkom naselju Stepa Stepanović.

Prema nepotvrđenim informacijama, jedna žena je, kod dispanzera u Ulici Šumadijske divizije pokušala da u sivi automobil marke "klio" na silu ubaci sedmogodišnjeg dečaka.

Mališan, koji pohađa prvi razred Osnovne škole "Danilo Kiš" u Stepi Stepanoviću je u popodnevnu smenu krenuo u pratnji rođene sestre i još jedne devojčice koje su treći razred.

Foto: Printscreen Youtube

Žena vozač je, pretpostavlja se, otvorila vrata "klija", pozvala decu da uđu u automobil, a kada su mališani to odbili, ona je, navodno, na silu pokušala da uvuče dečaka unutra.

Nezvanično, incident je videla majka učenice ove škole koja se našla u blizini. Slučaj je odmah prijavila direktorki i obavestila policiju Voždovca.

Razredni starešina prvog razreda, odeljenja koje pohađa sedmogodišnji dečak, obavestila je roditelje druge dece o ovom slučaju putem interne grupe na društvenim mrežama.

Iako je navodni pokušaj otmice šokirao i dodatno uplašio roditelje, direktorka OŠ "Danilo Kiš" Danijela Čolović, za medije, kaže da joj ni policija ni mališanova učiteljica nisu "prijavili slučaj".

- Samo je majka jedne devojčice došla i rekla mi šta se desilo, da je dečak mogao da bude otet. Pregledali smo snimke sa školskih kamera i nismo videli ništa neobično. Nije dolazila ni policija, nijedno od roditelja te dece, čak ni nastavnica. Dečak i njegova sestra su posle tog navodnog incidenta otišli na nastavu - rekla je direktorka Čolović.

Pročitajte još: BOLESNO I UŽASNO! Devojčica (9) zatrudnela nakon što ju je očuh silovao i po 10 puta dnevno!

#Beograd

#Otmica

#Policija

'