AKTUELNO

Nadležni iz CZSR oduzeli su ocu trogodišnju ćerkicu i ona se za sada, privremeno, nalazi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Više javno tužilaštvo u Beogradu do sada je zaključilo da nema krivične odgovornosti za Zorana Nikodijevića, oca dečaka koji se u sredu udavio u septičkoj jami u Sopotu.

Mališan će danas biti sahranjen.

Obdukcija je završena, ali rezultati još nisu stigli u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon tragedije nadležni iz CZSR oduzeli su ocu trogodišnju ćerkicu i ona se za sada, privremeno, nalazi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj

- Brak Zorana Nikodijevića i njegove supruge je zvanično razveden u opštinskom sudu u Sopotu i oboje dece Nemanja (6) i ćerka Nikolina (3) pripali su njemu na brigu i staranje- kaže naš izvor.

Nesrećni dečak se najverovatnije igrao oko jame kada se okliznuo i upao. Zoran je u tom trenutku spavao. Iz jame je izvukao dete kome je Hitna pomoć mogla samo smrt da konstatuje.

- Samo sam se jednog trenutka trgnuo iz sna i video da je ćerka Nikolina kod mene u krevetu i da se igra, ali i da mi nema sina - priča otac Zoran.

- Istrčao sam bos napolje i imao šta da vidim. Nemanja je plutao u vodi. Brzo sam ga izvukao, pokušao reanimaciju. Odmah sam zvao Hitnu pomoć i policiju. Ali, za mog sina već je bilo kasno.

Ne možete ni da zamislite kakav je osećaj kad vadite mrtvog sina iz vode. Ne znam šta ću i kako dalje bez njega, ali ni bez ćerke, koja je trenutno pod nadzorom Centra za socijalni rad.

Neutešni otac, koji radi kao pekar, kaže da je sve činio za svoju decu. Iako često umoran od noćnog rada, odvajao je vreme da im skuva ručak, poigra se sa njima. Posebnu pažnju posvećivao je baš sinu, vodio ga kod lekara, logopeda...

#Dečak

#Sopot