AKTUELNO

Policija je u sredu u okolini Krupnja uhapsila Milojicu I. (56) i Radosava R. (63) zbog sumnje da su silovali 13-godišnju devojčicu iz Krupnja.

Milojica se tereti da je u junu obljubio devojčicu u njenoj kući, dok je u susednoj sobi bila njena majka, s kojom je monstrum bio u ljubavnoj vezi. Radosav se sumnjiči da je u septembru napao istu devojčicu dok je čuvala stoku, pa ju je odvukao u obližnju štalu i tamo je silovao!

Jezivo zlostavljanje je izašlo na videlo tek nedavno, kad je pedagog u školi koju pohađa nesrećna devojčica posumnjao da ona duže vreme trpi torturu. - Devojčica je posle dužeg razgovara sa pedagogom priznala da je u više navrata zlostavljana, nakon čega je obaveštena policija. Prema svedočenju devojčice, najpre ju je u junu napastvovao ljubavnik njene majke Milojica I. On joj je jednom prilikom u junu iznenada upao u sobu, strgao joj garderobu i silovao je. - Kazala je da nije imala snage da mu se odupre, a Milojica joj je zapretio da nikom ne sme da kaže šta joj je uradio jer će je u suprotnom ubiti - priča izvor.

Devojčica je ispričala i da ju je tri meseca kasnije zlostavljao i komšija Radosav R. - Maloletnica je ispričala da joj je Radosav prišao dok je čuvala stoku. On ju je iznenada zgrabio, odvukao u obližnju štalu i silovao je. Nakon iživljavanja, izvadio je nešto para i dao je devojčici, misleći valjda da će tako malo ublažiti to što joj je uradio i da će ona ćutati o tome - navodi sagovornik.

Prema njegovim rečima, i zlostavljana devojčica i njena majka su blago ometene u razvoju i živele su u teškoj bedi, u trošnoj kući. Kad je devojčica konačno ispričala šta je preživljavala, radnici Centra za socijalni rad su je izmestili u hraniteljsku porodicu. Milojica i Radosav su nakon hapšenja odvedeni na saslušanje u šabačko Više tužilaštvo, nakon čega im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Pročitajte još: UŽAS U NIŠU: Dečak UMRO OD MALIH BOGINJA, a nije imao osip?!

#Silovanje

#devojčica

'