AKTUELNO

Mali Mihajlo bi proslavio peti rođendan u utorak.

Mihailo Nikolić (4), kog je s majkom Majom Đorđević 12. jula ubio otac Marko Nikolić ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, u utorak bi proslavio svoj peti rođendan.

Vladanka Bakalović, kuma ubijenih Mihaila i Maje, objavila je tim povodom dirljivu poruku na Fejsbuku.

- Mihailo, anđele moj, srećan ti rođendan, proslavi ga sa svojom mamom i uživajte u raju - napisala je Bakalovićeva na društvenoj mreži.

Foto: Informer

Podsetimo, Nikolić je kobnog dana trebalo da Maji vrati sina Mihaila, jer su imali deljeno starateljstvo. Umesto da joj vrati dete u Centru za socijalni rad, dete je gušio i sa jedva živim mališanom u rukama došao u Rakovicu. Sina je bacio pred Maju, a nju krvnički nasmrt izbo nožem.

Foto: Facebook

Žena je preminula na licu mesta, a dete izdahnulo od povreda.

Branislava Katanić, sestra nesrećne Maje, rekla je kako očekuje najmanje 40 godina zatvora za monstruma.

- Svaka kazna koju bi on dobio bila bi mala. Da postoji hilljadu godina zatvora, ni to ne bi bilo dovoljno za sve što je uradio. On je golim rukama ubio svoje dete, svoju krv, i majku svog deteta - ispričala je teškim glasom Branislava.

Nikolić se na saslušanju prema savetu advokata branio ćutanjem. Monstrum je prethodno nekoliko puta osuđivan, a suđenje za nasilje nad Majom pred Drugim osnovnim sudom, trebalo je da počne nekoliko dana posle jezive tragedije.

Pročitajte još: UČENIK (16) BRUTALNO PRETUČEN BOKSEROM! U TEŠKOM STANJU prebačen u bolnicu!

#Rakovica

#Rođendan

#Ubistvo

'