AKTUELNO

Tragedija koja se uoči dočeka 2018. godine dogodilau selu Porodin kod Žabara, kada su brat i sestra Stefan (2) i Stefanija (1) nastradali u požaru, potresla je Srbiju.

Najnoviji detalji koje je u javnost izneo Miroslav Draganić u čijoj kući je porodica Jeremić živela, lede krv u žilama.

- Kada je buknuo požar, majka Milica je odmah istrčala napolje da zove pomoć umesto da spasava svoju dečicu. Pa koja normalna osoba, majka dvoje dece ne bi život dala za svoje potomstvo? Koja majka ne bi skočila u vatru za svoju decu- drhtavim glasom se pita Miroslav.

On tvrdi da do požara nije došlo zbog sijalica na novogodišnjoj jelci, kako se pisalo u početku, nego zbog toga što Milica nije vodila računa o tome kako loži šporet.

- Da je požar zbog svećica nastao, širio bi se postepeno, a ovo je buknulo u roku od pet minuta. Ona je sipala naftu u šporet kako bi što bolje goreo. Govorio sam joj da će tako zapaliti kuću, ali me nije slušala. Da jeste, moji anđeli bi bili sada pored mene- rekao je on.

Majka juče nije želela da razgovara sa novinarima, a od svojih mališana oprostila se emotivnom i potresnom porukom na Fejsbuku.

Foto: Facebook

- Sreće naše, ljubavi mamine i tatine, počivajte u miru neka vas dragi Bog čuva i na onom svetu.

Podsetimo, nesreća se desila 30. decembra, kada je u porodičnom domu Jeremića izbio požar. Vatrogasci su pronašli tela dece, nakon što su ugasili požar. Pre zvaničnih rezultata istrage, spekulisalo se da je tragediju prouzrokovao kratak spoj koji je izbio na ukrasima kojima je novogodišnja jelka bila okićena, kao i žar iz šporeta. Šta se zapravo desilo i dovelo do ove tragedije, znaće se nakon istrage.

Pročitajte još: PORODIČNA TRAGEDIJA U BEČU: Monstrum iz Srbije ZADAVIO ĆERKU, NASMRT IZBO ŽENU, pa presudio sebi

#Bebe

#Požar

#Smrt

'