AKTUELNO

Šta se sada dešava?!Neočekivan obrt.

Zorica Zoka Mitrović (32) napustila je svog navodnog ljubavnika Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godina ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.

Zorica se prema tvrdnjama Zoranovih komšija pre pet dana iselila iz kuće Marjanovića navodno jer su je članovi njegove porodice maltretirali i tretirali kao kućnu pomoćnicu!

Marjanovići su inače, navodno, i Jelenu tretirali kao kućnu pomoćnicu, zbog čega se ona žalila rođacima da često razmišlja o razvodu, piše Informer.

Da je Zoka veoma ljuta na Marjanoviće pokazuje činjenica da ona ni Zorana ni članove njegove porodice više ne podržava na društvenim mrežama i potpuno ih ignoriše.

Komšije porodice Marjanović ispričale su za Informer da su do pre pet dana redovno viđali Zoku kako ulazi i izlazi iz njihove kuće.

- Međutim, pre pet dana Zoka je ljutito izašla iz kuće noseći torbe i kofer. Bilo je očigledno da se iselila odatle i od tada se više nije pojavljivala kod Marjanovića. Mora da je tamo pala neka teška svađa zbog ko zna čega – kazao je Zoranov komšija.

Da je Zorica napustila Zorana zbog njegove porodice potvrdila je i Rada Matić iz Beča koja je sa njim razmenjivala ljubavne poruke 2016. godine, samo mesec dana nakon Jeleninog ubistva.

- Čula sam da je Zoka pre pet dana glavom bez obzira pobegla iz te kuće. Pobegla je jer su Marjanovići počeli da je maltretiraju. Znam to vrlo dobro jer sam u kontaktu sa ljudima koji su bliski Zoki i Marjanovićima! Zorica im je postala služavka, čistačica, bebisiterka… - rekla je Matićeva. Zoka je prema njenim rečima, odmah zatim sve Marjanoviće izbacila sa liste „prijatelja“ na svom fejsbuk profilu.

- Kada je pobegla od Marjanovića Zoka nije znala kuda će, pa se obratila svom bivšem mužu za pomoć. On nije hteo da je primi, ali čula sam da joj je dao 18.000 dinara da joj se nađe, da iznajmi stan. Zoka sada traži posao kako bi mogla da živi samostalno.

Rada smatra i da je Zoka izgubila veru da da će Zoran biti oslobođen za ubistvo supruge.

Pročitajte još: HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI U MIRIJEVU: Dete palo, staklo od naočari mu ušlo u oči!

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

#Zorica Zoka

'