AKTUELNO

Užasan prizor u kući Miljkovića zatekla je njihova komšinica.

Dušanka Miljković (76), koja je u četvrtak popodne nađena mrtva u svojoj kući u selu Ljupten kod Aleksinca, preminula je prirodnom smrću, dok je njen suprug Miroslav (76) doživeo moždani udar kada je shvatio da je ona preminula.

Kako saznajemo, iako se isprva sumnjalo da su Miljkovići žrtve zločina, istraga je pokazala da je reč o nesrećnom slučaju.

- Dušanka je bila stara i bolesna. Preminula je pred očima svog supruga, koji se šokirao kada ju je video mrtvu. Doživeo je moždani udar, a usled pada povredio je glavu - kaže naš izvor.

Užasan prizor u kući Miljkovića zatekla je njihova komšinica.

- Nju je pozvala Dušankina i Miroslavljeva ćerka i zamolila ju je da ode kod njih, pošto joj se ne javljaju na telefon. Žena ih je zatekla u kupatilu - kaže naš sagovornik. Iako policija nema indicija da su Dušanka i Miroslav žrtve lopova, niti da su opljačkani, meštani Ljuptena kažu da im je njihova smrt misteriozna.

- Žena koja ih je našla ispričala je da su baba i deda bili u kupatilu. Voda sa česme je bila odvrnuta, a Dušanka je ležala bez svesti i odeće, dok je Miroslav imao povredu glave - priča komšija i dodaje:

- Komšinica koja ih je našla tvrdi da je kuća bila ispreturana i da je telefon bio iščupan i bačen. Kako je ispričala, sve liči na ra- zbojništvo. Nije nam jasno zbog čega bi baba i deda sami rasturili celu kuću. On dodaje da je od ćerke Miljkovića čuo da je iz kuće nestao i novac.

- Njihova ćerka je rekla da su imali nekih 300-400 evra ušteđevine i da sada tih para nema. Takođe, oni su nedavno prodali njivu. Ćerka je rekla da je taj novac bio kod nje, ali da misli da je neko načuo da oni kod sebe imaju novca - kaže meštanin.

Povređeni starac smešten je u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti, dok će Dušanka biti sahranjena danas.

- On ima frakturu lobanje i otkazalo mu je jedno plućno krilo - kaže sagovornik.

Pročitajte još: UZBUNA U BORU zbog pokušaja OTMICE DETETA!

#Aleksinac

#Porodica

#Tragedija

'