AKTUELNO

Jelena Marjanović (33) ubijena pevačica u kući Marjanovića, navodno je, živela kao rob.

O odnosima u kući u kojoj je Jelena živela sa suprugom, ćerkom Janom, svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom i deverom Milošem, na saslušanju je govorila porodična kuma Vera Vukmanović.

Pozivajući se na izvor iz istrage, mediji pišu da je Jelenin suprug Zoran, osumnjičeni za ubistvo, kontrolisao njen mobilni telefon, određivao sa kim se druži i viđa, ali je i navodno redovno psihički maltertirao govoreći joj da je debela i da treba da smrša.

Kako je Vukomanovićeva dodala, Uroš je položio vožnju, a kada se vratio kući, nastradala Jelena rekla je ukućanima da ga časte za taj uspeh.

- Onda su se Zoran, Jelena i Jana spremili da bi otišli u šetnju i na trčanje. Jelena je na sebi imala crni donji deo trenerke i plavi gornji deo, dok je Zoran bio u maskirnim pantalonama i crnoj majci. Mala Jana obukla je suknjicu, a onda su seli u automobil i odvezli se - navela je kuma.

Prema njenim rečima, kuma Zorica ju je u jednom trenutku zamolila da joj skine žulj na nozi, koji joj je mnogo smetao.

To je uglavnom radila Jeca, pa sam je pozvala na mobilni telefon i pitala je gde je nožić kojim je skidala žuljeve. Ona mi je sva zadihana rekla da pogledam u natkasni u Zoričinoj spavaćoj sobi. Kratko smo razgovarale, rekla mi je da trči. Zamolila me je da završim ručak, koji je ona ranije stavila da kuva i rekla mi: "Vidimo se kasnije" - ispričala je kuma.

Ona je dodala da je Vladimir potom otišao u prodavnicu i da se vratio uznemiren.

- Rekao nam je da ga je zvao Zoran i rekao da je Jelena nestala. On i Miloš su seli u kola i otišli na nasip - navela je Vera Vukomanović na saslušanju.

Pročitajte još: NEOBJAVLJENI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Ubica presreo Jelenu, udario je u lice, strgao joj trenerku, PA JOJ SMRSKAO GLAVU!

#Jelena Marjanović

'