AKTUELNO

On je istakao da se nada pravdi, koju je ubijena Jelena i zaslužila!

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Što se tog slučaja tiče, policija je svoj deo posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno, po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita dela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo, kada sagleda sve dokaze - rekao je Stefanović novinarima.

Foto: Tanjug

Važno je, podvlači ministar, da građani shvate da je to bio vrlo kompleksan slučaj, da zna da je "ljudima delovalo da je trajalo dugo", ali naglašava da bi mnogo opasnije bilo da se "radilo na brzinu" i da na kraju, "zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza, dobijemo oslobađajuću presudu".

- Onda to svakako nije pravda za ubijenu Jelenu, koja je zaslužila u najmanju ruku, posle tako mučnog ubistva da dobije neki vid pravde, ona i ljudi iz njene porodice, da se vidi da su oni koji su počinili ubistvo dobili zaslužene kazne - rekao je Stefanović.

Foto: Pink.rs/Printscreen Facebook

Ono što jeste dobro, podvlači on, taj slučaj polako dobija svoj epilog, odnosno da će moći da se ide na suđenje, koje će, nada se ministar, doneti pravdu.

#Istraga

#Jelena Marjanović

#Nebojša Stefanović

#Ubistvo

'