AKTUELNO

Danas je u OŠ "Jožef Atila" održana komemoracija povodom smrti mlade učiteljice Andree Šoltiš (26).

Suze i neopisiva tuga obeležili su komemoraciju.

- Volela su je deca, ali i roditelji, bila je vredna, divna i odgovorna, svakog dana na posao je dolazila nasmejana. Bila je kolega kakvog je retko sresti - rekle su kolege. Direktor škole Dragan Utržan, rekao je da je ona bila prosvetni radnik za primer, te da su u školi, čim su čuli šta se desilo otišli kod njenih roditelja u Temerin, ali i roditelja njenog supruga Žolta (29) u Srbobranu, gde su videli i njihovo dete, koje ima samo godinu i po dana.

- Muž je u teškom stanju, bore se za njegov život u Urgentnom centru i prema poslednjim informacijama u kritičnom je stanju. Nadamo se da će on preživeti, da detence od godinu i po dana ne ostane bez oba roditelje - rekao je Utržan.

Nakon komemorcije, Andreu su na večni počinak na groblju u Temerinu ispratili pored porodice i mnogobrojni prijatelji.

Na sahrani nije bio njen voljeni suprug Žolt koji je i dalje u teškom opštem stanju i nalazi se na odeljenju intezivne nege Urgentnog centra KCV.

Mladi bračni par je u petak ujutru, svojim automobilom "ford fokus", iz zasad neutvrđenih razloga, sleteo sa puta u odvodni kanal i isprevrtao se više puta, usled čega je Andrea ispala i na mestu ostala mrtva, a Žolt koji je vozio zadobio teške povrede i nalazi se u intezivnoj jedinici Urgentnog centra u Novom Sadu.

Č.N.

#Sahrana

#Tuga

#suze

'