AKTUELNO

Svratio je u Inđiju na piće i tada počinje Vinkova NOĆNA MORA!

Tečnost koju je Vinko Vrućinić iz Stare Pazove popio u jednom lokalu u Inđiji, izuzetno je otrovna, pokazale su analize, a kako nezvanično saznajemo, on je izvukao živu glavu samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara!

Povređeni mehaničar, otac dvoje dece, pušten je u međuvremenu sa Vojnomedinske akademije i trenutno nije životno ugrožen.

Vrućinić je u ponedeljak uveče seo u jedan kafić u Inđiji sa decom kako bi se osvežio. Naručio je mineralnu vodu i naiskap je popio tekućinu kojom je poslužen. Međutim, posle nekoliko trenutaka usledile su strašne scene.

- Vinko je počeo da kašlje, slošilo mu se, prizor je bio jeziv. Pored njega su bili sin i ćerka. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla - samo su neke od scena koje su ubrzo usledile.

Hitna pomoć je stigla i Vrućinić je prebačen na Odeljenje toksikologije na VMA. On je kako nezvanično saznajemo, primljen u teškom stanju. Posle nekoliko dana je pušten, navodno na svoj zahtev.

Ovim slučajem bavi se Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, koje bi trebalo da ispita kako je došlo do toga da se Vrućinić otruje.

Vrućiniću je povređena usna duplja, a prema nepotvrđenim informacijama, lažna "kisela voda" koju je popio zapravo je vrsta sredstva za čišćenje.

Navodno, u isto vreme kada je Vrućinić popio "vodu", njegov sin je takođe nameravao da utoli žeđ, ali posle jednog gutljaja primetio je nešto čudno, tako da je prošao bez ozbiljnih povreda, poput oca.

#Kafić

#Voda

'