AKTUELNO

Nemanja Spasić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Americi, 22. maja, gde je otišao da promeni život sebi i svojoj porodici.

Nemanja Spasić, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Teksasu, sahranjen je posle dugih i teških dana, iščekivanja dopremanja njegovog tela u Srbiju.

Neutešna porodica i prijatelji na večni počinak ispratili su svog sina, brata, snagu, zvezdu vodilju, svog sokola.

- Naša porodica majka Slađana, otac Slavoljub i brat Nenad žele da se zahvale rodbini, prijateljima, Nemanjinim školskim drugovima i humanim dobrim ljudima u Americi koji su pomogli da se telo našeg deteta vrati kući i sahrani kako dolikuje. Veliku i neizmernu zahvalnost dugujemo Nemanjinoj družini koja je od početka do kraja bila uz njega i izborila da se ova tužna priča završi - u bolu i tuzi neutešna porodica Spasić smogla je snage da se zahvali svima koji su im pomogli da se njihov sin sahrani u Srbiji.

Podsetimo, Nemanja Spasić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Americi, 22. maja, gde je otišao da promeni život sebi i svojoj porodici.

Život je izgubio na radnom mestu, posle saobraćajne nesreće kada je u kamion koji je vozio, udarila cisterna, koja je prešla iz suprotne trake i eksplodirala.

Dopremanje tela bio je preveliki trošak za porodicu, pa su brojni Nemanjini prijatelji, uglavnom naši ljudi koji žive u Americi, prikupili novac, na čemu su im Nemanjini najbžiji neizmerno zahvalni.

#Sahrana

#Teksas

'