AKTUELNO

Hitna pomoć je noćas zabeležila 114 intervencija od kojih 29 na javnom mestu.

U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno osam osoba, među kojima i jedno petogodišnje dete, izjavila je načelnica smene u Hitnoj pomoći Mara Petrović.

Udes u kojem su povređeni dečak starosti pet godina i devojka starosti oko 24 godine dogodio se u ulici Justina Popovića u 23:15, a povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

U 20:18 došlo je do saobraćajne nezgode na uglu ulica Emila Zole i Prištinske, a povređena je žena starosti oko 37 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

Na uglu Pariske Komune i Studentske u 01:45 je došlo do udesa u kojem je muškarac starosti oko 40 godina zadobio teške povrede kolena, a lakše je povređen muškarac starosti oko 66 godina. Oni su prevezeni u KBC Zemun.

U 06:43 dogodio se udes na Obrenovačkom drumu, na deonici posle Ostružničkog mosta, a na lice mesta su poslate dve ekipe.

Prva ekipa je zbrinula muškaraca starosti oko 28 godina koji je odbio dalji transport i muškarca starosti oko 58 godina kojeg je prevezla u Urgentni centar.

Druga ekipa Hitne pomoći je prevezla muškarca starosti oko 30 godina u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 114 intervencija od kojih 29 na javnom mestu, a za pomoć su se tokom noći najviše javljali srčani bolesnici.

Juče u toku dana Hitna pomoć je intervenisala 110 puta od čega 32 na javnom mestu, kazala je dr Petrović.

#Beograd

#Hitna pomoć

'