AKTUELNO

Nakon puštanja iz pritvora, Zoran Marjanović (40), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene (33), danima je izbegavao da se pojavi u javnosti, te nije izlazio iz svoje kuće u Borči, zbog čega su mnogi pomislili da je otputovao.

Ćerka Jana konačno ga je nagovorila da pod okriljem mraka prošetaju i uživaju na vazduhu, o čemu govori i emotivna fotografija koju je objavio na Fejsbuk profilu.

- U pritvoru je proveo skoro 10 meseci, pa se i nakon oslobađanja ponašao kao da je i dalje u zatvoru. Povukao se u sebe, nije izlazio nigde i sve vreme je provodio sa ćerkom Janom. Kada ga je to malo popustilo, odlučio da iskoristi lepo veče i prošeta sa Janom. On je tu priliku odlučio i da ovekoveči fotografijom, pa se uslikao sa ćerkicom u kafiću u kojem su boravili - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak porodici Marjanović.

Zoran i Jana su na fotografiji zagrljeni i vidno srećni, a ispod slike se može videti veliki broj komentara podrške.

Foto: Printscreen Facebook

"Pozdrav tebi, Zoki, i maloj lepotici Jani. Da ste mi živi i zdravi i uvek nasmejani", "Prelepa je.... čuvaj je od zla, kao što je pevao Toše 'Bože, brani je od zla'", samo su neki od komentara.

Podsetimo, iako je na zahtev suda tužilaštvo dopunilo optužnicu protiv Zorana Marjanovića, koji se tereti za ubistvo supruge pevačice Jelene 2016. na nasipu u Borči, on je 12. jula pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'