AKTUELNO

Istraga će pokazati kako je došlo do smrti deteta.

Žena T. R. (44) koja je jutros rodila mrtvo dete na putu od Mokrina do Kikinde, vodila je nekontrolisanu trudnoću, što je najverovatnije dovelo do smrtnog ishoda bebe pri porođaju, navodi izvora blizak istrazi.

Žena se porodila jutros oko 7.15 u taksiju na putu od Mokrina do Kikinde, a sa mrtvim novorođenčetom u rukama pojavila su kikindskoj Opštoj bolnici.

Prema saznanjima medija, istraga o ovom nemilom događaju je u toku, a izvor blizak istrazi rekao je da je vodila nekontrolisanu trudnoću.

- Njoj je to deseto dete po redu. U Bolnicu se pojavila sa mrtvim novorođenčetom na putu u taksiju. Imala je povišen pritisak 220 sa 100 - navodi izvor blizak istrazi.

- Vodila je nekontrolisanu trudnoću i imala izmoren uterus. Nama je ovde medicinski jasna situacija - ako se trudnoća ne kontroliše, najverovatnije dolazi do smrtnog ishoda. Dete je najverovatnije bilo mrtvo već u materici - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, T. R. je dobro sa još uvek povišenim pritiskom, a dalja istraga pokazaće detaljnije rezultate koji su doveli do smrtnog ishoda novorođenčeta.

#Beba

#Kikinda

#Smrt

'