AKTUELNO

U Beogradu su se prethodne noći dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teže povređenih, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac je rekao da je i Bir fest (Beer fest), koji je trajao od srede do noćas, protekao mirno i bez većih nezgoda.

On je rekao da je poslednje noći na festivalu dežuralo pet lekarskih ekipa i da su imali šest intervencija, ali nisu bile ozbiljnije.

Lutovac je kazao da se prethodne noći u Beogradu desila saobraćajna nezgoda oko 00.50 u Ustaničkoj ulici i da je muškarac star 48 godina pao sa motora i on je sa otvorenim prelomom potkolenice prevezen u Urgentni centar.

Oko 22.45 desila se nezgoda u Surčinu u kojoj je jedna osoba povređena i ona je prevezena u Urgentni centar.

U Bulevaru Mihajla Pupina desila se nezgoda oko 21.15 u kojoj je pet osoba povređeno i oni su prevezeni u Urgentni centar, a oko 21.00 u Ulici Radnička kod Ade povređena je jedna osoba u saobraćajnoj nezgodi.

Hitna pomoć imala je do 7 časova ukupno 120 intervencija, od čega je 25 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili asmatičari i srčani bolesnici.

#Hitna pomoć

'