AKTUELNO

Komšije nisu uspele da ga spreče da usmrti šesnaestomesečnog sina.

Otac je optužen za ubistvo svog sina, nakon što je policija utvrdila da je izbo šesnaestomesečnu bebu u apartmanskom kompleksu u Dalasu.

Bler Nes (27) je optužen za smrt svog mališana Astona Nesa. Vlasti su rekle da je komšija upucao oca u nogu, jer je pokušao da zaustavi napad i da spasi dete u nedelju.

Policijski kapetan Majk Lejn je rekao da je Nes imao povrede na rukama od noža, kao i prostrelnu ranu na nozi. Policiji je svedok ispričao da je Nes pre napada uzviknuo "Isus dolazi".

Ne postoji jasan motiv ovog ubistva. Vlasti su u utorak izjavile da su detektivi saslušali osumnjičenog. Određena mu je kaucija od 1,5 miliona dolara.

Prama policijskoj izjavi, veruje se da je napad počinjen u stanu Nesovih, koji je bio ispunjen dimom i mirisao je na marihuanu. Policija je pronašla veliku krvavu mrlju na tepihu u spavaćoj sobi, kao i krvavi nož i delove lobanje.

Trag krvi je vodio ka napolju do mesta gde su susedi bili svedoci napada, a nekoliko kuhinjskih noževa je pronađeno u travi pored bare krvi.

Nes je pronađen na terasi, a isprva je odbijao policijske naredbe. Kada su mu stavili lisice on je rekao: "Znam da su svi ludi. Ja sam lud. Ubio sam sina".

Nesova devojka i majka deteta je stigla ubrzo nakon policije. Rekla je da kada je otišla na posao, da je Nes ostao da hrani njihovog sina. Istakla je da ne nije mogla ni da pomisli da je u stanju da povredi njihovo dete. Nes je čitao Bibliju, i oni su često išli na crkvene službe.

#Dete

#Otac

#Ubistvo

'