AKTUELNO

Tragedija!

Devetnaestomesečna beba Milica, koja je teško povređena kad ju je otac Milomir Stanković (24) iz Beograda početkom prošle godine iz sve snage bacio na pod, preminula je u Dečjoj bolnici u Tiršovoj.

Brutalni zločin dogodio se sredinom februara 2017. u selu Pambukovica kod Uba nakon što se otac posvađao sa taštom i bes iskalio na ćerkici, koja je tada imala samo 15 dana.

Beba se posle stravičnih povreda polako oporavljala u bolnici u Beogradu, nakon čega su zaposleni u Centru za socijalni rad oduzeli Milicu od roditelja i smestili je u Dom za nezbrinutu decu. Nažalost, devojčici je godinu i po dana posle tragedije pozlilo i lekari nisu uspeli da je spasu, prenose beogradski mediji.

Foto: Informer

- Beba se onesvestila, pa su zaposleni odmah reagovali i pozvali Hitnu pomoć. Lekari su zatekli dete u veoma teškom stanju. Prevezli su Milicu u Dečju bolnicu i reanimirali je. Bila je na aparatima, ali joj se stanje ponovo pogoršalo. Srce joj je sve sporije kucalo, doktori su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, ali je ubrzo podlegla povredama - kaže sagovornik.

Kako dodaje, utvrđeno je da je devojčica umrla od povreda koje joj je prošle godine naneo pomahnitali otac, sa kojima očigledno njen mali organizam nije uspeo da se izbori.

#Beba

#Smrt

#Ub

'