AKTUELNO

Kamere su sve snimile!

Ispred porodične kuće prijepoljskog privrednika Adnana Mušovića, rano jutros, u 4.30 časova, bačene su eksplozivne naprave ispod dva automobila. Automobili su izgoreli u požaru, a vatra se zatim proširila i na porodični dom Mušovića i susednu kuću.

Privrednik Adnan Mušovic rekao je da su on, njegova supruga i troje dece spavali u kući u trenutku kada je došlo do eksplozije, koja ih je i probudila.

Kako je naveo, videli su ogroman plamen, a kada su na drugi izlaz iz kuće izašli u baštu videli su i šta se dešava.

Istakao je da nikada nije dobijao pretnje i da nema nikakve indicije ko bi mogao to da uradi.

- Nije mi problem što su vozila zapaljena, već što ja u životu nisam nikada imao nijednu lošu situaciju, niti lošu reč da bih ovo mogao da očekujem ovde ili bilo gde drugo, a radio sam u celoj bivšoj Jugoslaviji - kaže Mušović.

Mušović dodaje da je u privredi 24 godine, a da samostalno drži firmu od 2004. godine u Prijepolju, te da nikada za sve godine ni sa kim nije došlo do nesporazuma.

Mušovićeve komšije su navele da su šokirani i uznemireni noćašnjim napadom i istakli da Mušovića poznaju i da je častan i pošten čovek i privrednik i da je svima pomagao.

Privrednik i vlasnik kompanije Stileks Esad Hodžic kazao je da "ako je ovaj zločinac hteo da izabere od svih njih najvrednijeg, najpoštenijeg, najčasnijeg čoveka i privrednika, uspeo je da to učini".

Naveo je da mu nije jasno sta je onaj koji je bacio eksplozivne naprave hteo svima koji žive u Prijepolju ovim da poruči.

Na lice mesta odmah su stigli vatrogasci i policija koja je izvršila uviđaj.

#Eksplozija

#Prijepolje

'