AKTUELNO

Nikad jača podrška izbornoj listi Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na Zvezdari!

Beogradska opština “puca” od broja i značaja javnih ličnosti koje su odlučile da glasaju za danas, ali i sutra, odnosno za budućnost Srbije.

Na listi su modna kreatorka Suzana Perić, košarkaš Đorđe Gagić, pevačice Neda Ukraden i Vesna Zmijanac, novinar Nemanja Pajić, zamenik direktora KBC Zvezdara dr Vojislav Lekić i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Partizana Đorđe Gagić kaže da je oduševljen kako danas izgleda Zvezdara.

“Odluka da budem deo liste ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu‘ bila je jednostavna i doneta srcem, kako mi sportisti i donosimo odluke. Podržavam politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke zbog budućnosti naše dece, zbog šanse koju dobijaju mladi u svojoj zemlji, zbog svega što je za našu zemlju urađeno u prethodnom periodu, zbog napretka Srbije na svim poljima. Taj prosperitet oseća se i na Zvezdari gde je u protekle 4 godine urađeno mnogo, mnogi krajevi Zvezdare su po prvi put dobili parkić, igralište, pa čak i kanalizaciju i asfaltiran put. To je rezultat odgovorne politike koju je sprovodila vlast na Zvezdari predvođena Srpskom naprednom strankom u prethodne 4 godine. Bila bi mi čast da budem deo tima koji će nastaviti sa razvijanjem svih krajeva Zvezdare u narednom periodu i da svojim idejama i energijom doprinesem stvaranju još bolje Zvezdare za našu decu”, rekao je Gagić.

Foto: Printscreen YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL

Opština Zvezdara posle ovakvih reči može samo da bude ponosna na sve što je postigla u proteklom periodu, kao i da samo nastavi sa još većom posvećenošću građanima i ciljevima.

#Izbori2020

#SNS Zvezdara

#“Aleksandar Vučić – Za našu decu”

'