AKTUELNO

Aleksandar Apostolovski, komentator dnevnog lista ''Politika'', rekao je za Pink da je neophodno da nadležni organi dokažu povezanost Marinike Tepić sa narko-dilerima i naglasio da je parlament, a ne ulica, mesto za rešavanje nesuglasica političkih suparnika.

- Oko gospođe Tepić je bilo polemika oko ''fejk njuza'' sa navodnim uzgajanjem marihuane na vojnom gazdinstvu, pa smo onda videli zapravo da je nemoguće da koke nosilje proizvode marihuanu - rekao je Apostlovski.

Foto: TV Pink Printscreen

On se osvrnuo na tvrdnje novinara Miroslava Milakova da je Marinika Tepić , kako je naveo, od narko dilera zatražila da ga oni isele iz Pančeva.

- Ukoliko se ispostavi kao verodostojna priča, onda bi u svakoj drugoj zemlji njena politička karijera bila uništena. Nažalost, mi se suočavamo sa sve više ovakvih slučajeva - naveo je Apostolovski.

Kako je on ukazao, nada se će nadležni organi rasvetliti ovu aferu koja se dovodi u direktnu vezu sa Marinikom Tepić, i osvrnuo se na aktuelne postupke predstavnika opozicije u Srbiji uoči predstojećih parlamentarnih izbora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Upravo je uloga svakog parlamenta u svim parlamentarnim demokratijama takva da se sve političke strasti sa ulice sklone u zgradu parlamenta - napomenuo je Apostolovski.

Dražen Ostojić, urednik "Srpskog telegrafa", rekao je za Pink da je povezanost Marinike Tepić sa kriminalom mnogo veći problem nego štrajk glađu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je mnogo veći prblem i od štrajka i od svega ostlaog. Ko hoće da štrajkuje ima pravo. Ono što je opasno je da političari iz vrha političkih stranaka šuruju sa narko-dilerima i da od njih traže neke usluge - naveo je Ostojić.

On je upozorio na to da bismo samo mogli da zamislimo kako bi izgledalo da su političari poput Marinike Tepić sada na vlasti.

- Svedoci smo bili, osim neistina za koke nosilje, skorije laži Marinike Tepić kojojm je optužila poslanika Marijana Rističevića, koji je mučki napadnut ispred Narosne skupštine, da je nosio nož sa sobom - navodi Ostojić.

#ALEKSANDAR APOSTOLOVSKI

#Dražen Ostojić

#Marinika Tepić

#Novo jutro

<
'