AKTUELNO

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se danas na svom zvaničnom sajtu saopštenjem, u kojem se navodi da su Instagram i Tviter nalog kluba hakovani.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su Instagram i Tviter profil kluba "hakovani" od strane nepoznatih lica u ponedeljak u prepodnevnim časovima.

I pored činjenice da su zvanični nalozi kluba na ovim platformama već godinama dobro zaštićeni, i dodatno verifikovani od strane Tvitera i Evrolige, očigledno dobro i unapred organizovanom akcijom, nalozi su „hakovani", a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su broj mobilnog telefona i mejl adresa koji su korišćeni za ovo „hakovanje" sa teritorije Turske.

KK Crvena zvezda već radi aktivno na rešavanju ovog problema, o kome su već informisani čelnici Evrolige, kompanija "Fejsbuk" i "Tviter" kao i predstavnici srpske policije zaduženi za visokotehnološki kriminal.

KK Crvena zvezda zbog neophodnih mera koje se preduzimaju, obaveštava javnost da do daljeg ne može da utiče na sadržaj zvaničnog Instagram i Tviter naloga i eventualne zloupotrebe do kojih eventualno može doći – navodi se na sajtu kluba.

#KK Crvena zvezda

'