AKTUELNO

On je nekoliko dana proveo u indukovanoj komi, operisane su mu obe vilice kako bi mogao da diše, a onda je u četvrtak probuđen iz kome.

Ognjen Kuzmić koji je pre tačno sedam dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj i u kojoj su mu obe vilice bile slomljene, a zadobio je i povrede grudnog koša, u ponedeljak će napustiti intenzivnu negu i biti prebačen na obično odeljenje.

Kako je na Tviteru napisao Zoran Šarenac, novinar iz Banjaluke, koji je izveštavao o ovoj nesreći, košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, u ponedeljak će izaći sa intenzivne nege. Kuzmić je, podsetimo dobro, probudio se iz kome i komunicirao je sa osobljem u Urgentnom centru i porodicom.

U poseti stamenom centru u petak je bila i delegacija Crvene zvezde. Prilikom te posete, lekari Urgentnog su izrazili zadovoljstvo Ognjenovim stanjem i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Podsetimo, Ognjen je prošle nedelje u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka - Prijedor, u Ramićima, imao saobraćajku u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila. Tada je Kuzmić zadobio teške povrede i odmah helikopterom prebačen iz Banjaluke u Beograd. U glavnom gradu Srbije je nekoliko dana proveo u indukovanoj komi, operisane su mu obe vilice kako bi mogao da diše, a onda je u četvrtak probuđen iz kome.

Kuzmiću već sedam dana stižu poruke podrške iz svih delova sveta, njegovih prijatelja, bivših i sadašnjih saigrača, klubova u kojima je igrao.

Ognjen je dobio najvažniju utakmicu u životu! Uspešno se oporavlja.

#Ognjen Kuzmić

'