AKTUELNO

Slomljena od tuge za mužem Kobijem i ćerkom Đijanom, Vanesa Brajant svoju bol opisuje na društvenim mrežama.

Uz video snimak Kobija i male Điđi koji su sa još sedam osoba poginuli u helikopterskoj nesreći, Vanesa je napisala reči koje lome i najtvrđa srca.

"Nerado prepuštam svoja osećanja rečima. Moj mozak ne prihvata da Kobija i Đijane više nema. Ne mogu u isto vreme da shvatim da nema njih dvoje. 

Dok pokušavam da "procesuiram" da nema Kobija, moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada neće vratiti. Sve je pogrešno. Zašto ja da se budim sledećeg jutra, a da moja devojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio život.

Onda shvatam da moram biti jaka za moje tri ćerke. Ljuta sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali i zahvalna što sam ovde sa Natalijom, Biankom i Kapri. Znam da je to normalno. To je deo procesa tugovanja.

Samo sam htela da podelim to kako se neko oseća kada doživi takav gubitak. Bože, volela bih da su ovde i ova noćna mora bi bila gotova. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite da se molite za njih", napisala je Vanesa na Instagramu.

View this post on Instagram

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

#Kobi Brajant

#Vanesa Brajant

'