AKTUELNO

Porodičnu dramu preživljava lider Minesote Karl Enotni Tauns.

Koronavirus teško pogađa i Sjedinjene Američke Države koje sada užurbano preduzimaju vanredne mere za odbranu od pandemije COVID-19 virusa. 

Nažalost, virus je pogodio i porodicu košarkaša Minesote Karla Entonija Taunsa. Njegova majka Žaklin Kruz je u veštački izazvanoj komi nakon što je testirana pozitivno na koronu.

Tauns je loše vesti podelio u šestominutnom obraćanju o svemu što je snašlo njegovu porodicu protekle nedelje.

Centar Timbervulfsa rekao je da su mu i majka i otac imali zdravstvene smetnje, a na nagovor njega i sestre obratili su se lekaru.

- Bilo joj je sve gore, stanje se nije popravljalo. Temperatura joj je padala, pa ponovo skakala uveče. Stanje se pogoršavalo iz dana u dan - opisao je borbu Tauns.

Taunsov otac je posle testova pušten u kućni karantin, ali je majka zbrinuta u bolnici i stavljena na respirature zbog toga što su joj pluća u teškom stanju.

Na kraju objave, košarkaš Minesote je imao važnu poruku za sve:

- Čuvam snagu zbog svih mojih u porodici. Zato sam odlučio da se na ovaj način obratim, kako bih ukazao na to da je ova zaraza opasna. Ovo se ne sme shvatiti olako. Molim vas, sačuvajte svoje najbliže, vaše voljene, prijatelje, sebe same. Naviknite se na socijalnu distancu. Molim vas, ne idite na mesta gde ima mnogo ljudi. Ova bolest je smrtonosna - poručio je Tauns.

#Karl Enotni Tauns.

#koronavirus

'