AKTUELNO

Verica Bradić večeras je u emisiji "Hit Tvit" ugostila Milana Kneževića, iz Demokratskog fronta, Vojislava Šešelja, lidera SRS-a, Dragoslava Bokana, reditelja i Zorana Ostojića, novinara.

Na početku emisije Verica Bradić tražila je od svojih gostiju da iznesu stav o Nikoli Jokiću koji je od heroja nacije, nakon odbijanja da igra na Olimpijadi, naišao na niz negativnih komentara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja baš nisam stručan za te sportske stvari. On je profesionalac, a na Olimpijadu idu samo amateri. Mene ne pogađa ovaj Nikolin stav. Ne mešam se u sport, osim što uvek navijam za Srbiju i predstavnike Srbije - kaže Šešelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razumem žal onih koji navijaju za našu reprezentaciju što neće moći da ga vide i što će to otežati naš put ka zlatu. S druge strane, moramo da se setimo da smo ga imali već kao predstavnika naše zemlje. On je bio reprezentacija u vidu čoveka koji je uradio mnogo. Svi su spominjali Srbiju tada - priča Bokan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije fer, nije fer prema njemu. Ako je umoran, umoran je. Bolje da se odmori, ako je umoran. Svi znamo da je odigrao napornu sezonu i postao najbolji košarkaš najbolje lige - govori Ostojić.