AKTUELNO

Sonja Vasić, MVP nedavnog Evropskog prvenstva za košarkašice, predvodiće srpski tim u Tokiju! Vasić je na Instagramu objavila lepe vesti, posle nedelja u kojima je zbog pozitivnog testa na korona virus njen nastup bio pod znakom pitanja.

Sonja Vasić je i od strane Olimpijskog komiteta Srbije određena da nosu zastavu na otvaranju Olimpijskih igara u petak.

"Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje medju tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude.

Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova.

Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se", napisala je Sonja Vasić na svom Instagramu.