AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je plaketu za životno delo legendarnom jugoslovenskom i srpskom košarkaškom treneru Dušanu Ivkoviću, prilikom obeležavanja 100 godina postojanja kluba "Radnički".

Svečanost povodom dodele ove nagrade legendarnom jugoslovenskom i srpskom košarkaškom treneru, održala se u Muzeju Jugoslavije povodom obeležavanja 100 godina od osnivanja Sportskog društva Radnički.

Duda Ivković je tom prilikom rekao:

- Rekli smo obeležićemo 100 godina ali ćemo da se trudiimo da napravimo Radnički za funkcioniše narednih 100 godina. Da nije bilo predsednika Vučiča ne bismo ni pomislili da uradimo sve ovo, bez našeg počasnog pokrovitelja - rekao je Ivković i dodao:

- Hvala Radničkom za životmo delo i u prethodnih 100 godina bilo je sportista, funkcionera i navijača koji su zaslužili slično odlikovanje. Vrhunske rezultate sam ostvario sa reprezentacijom i klubovima. 

Duda Ivković je tom prilikom od dece Radničkog dobio mali poklon. Deca koja treniraju u Radničkom zahvalili su se legendi za sve što je uradio za klub.

Autor:

#Duda Ivković

#Košarka