AKTUELNO

Slavni košarkaški trener Dušan Duda Ivković nikada nije krio da su košarka i supruga Nena njegove najveće ljubavi.

Sa Nenom, s kojom je proveo mnogo srećnih godina, ima sinove Petra i Pavla.

Kako je uvek isticao, bila mu je oslonac gde god da su se selili. Nena je, u skladu s poslom svog supruga, neretko u životu menjala adrese i živela s njim gde god da su se selili, u Grčku ili Rusiju, i uvek bila Dudina podrška u najlepšim, ali i u najtežim trenucima.

Tako je doživela čak i fizički napad tokom nereda nakon jedne utakmice. Naime, nakon što je naša reprezentacija dva puta pobedila Grke na Evropskom prvenstvu 1995. godine u Atini, došlo je do nemira.

- Onda, na nesreću, na tom prvenstvu dva puta dobijemo domaćina. Prvi put u grupi i drugi put u polufinalu. I napravi se onaj haos, kakav je već bio, na terenu. Gde moju suprugu prebiju u gledalištu - ispričao je Duda jednom prilikom.

Nena se držala podalje od medija, ali je slavnom treneru pravila društvo na nekim dešavanjima, pa smo imali više prilika da je vidimo u javnosti.

Svaki put je ostavljala utisak prirodnom lepotom i interesantnim stilom, a nije propuštala ni sportske događaje.

Kako se videlo u televizijskim emisijama kada je Duda Ivković dopuštao kamerama da uđu u njihov dom, upravo je Nena bila ta koja je bila zadužena za uređenje i opremanje.